BHV Nieswaag Home BHV Nieswaag Facebook BHV Nieswaag Barendrecht Nederlandse Reanimatie Raad BHV Nieswaag Barendrecht Het Oranje Kruis BHV Nieswaag Barendrecht VCA BHV Nieswaag Barendrecht CCV
Wees voorbereid

VCA Leidinggeven VOL

Deze ééndaagse cursus is bedoeld om leidinggevenden te leren hoe de aspecten van veiligheid, gezondheid en milieu in het dagelijks werk ingepast kunnen worden en hoe ze deze aan werknemers kunnen overdragen. En natuurlijk voor hercertificering wanneer de geldigheidsduur van 10 jaar verlopen is. BHV Nieswaag verzorgt voor u het VCA-lesboek en biedt u een code aan om online tien VCA-oefenexamens te maken. Wij gebruiken schriftelijk lesmateriaal, demonstratiemateriaal en films. BHV Nieswaag verzorgt de cursus VCA Basisopleiding ook in andere talen, zoals: Engels, Duits, Pools enz.

Examen VCA Leidinggevend Na afronding van de cursus zullen cursisten een examen afleggen van 70 meerkeuzevragen. Ons VCA-examen wordt afgenomen onder toezicht van de Stichting Examenkamer en is erkend door de Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV) en de VCA-examenbank. VCA kunnen we verzorgen d.m.v. een In company opleiding of via onze Open inschrijvingen. Schrijf direct in via onze website of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Inschrijven

Bel 0180-620028, e-mail, of vul dit formulier voor direct contact of een Scherpe offerte.

Direct contact

Uw naam
Uw emailadres
Uw telefoonnummer
Opmerking