Cursussen in Barendrecht

BHV Barendrecht

Ben jij op zoek naar een organisatie voor BHV cursussen in Barendrecht?
BHV Nieswaag is gevestigd in Barendrecht, daarom kunnen wij jouw uitstekend helpen met ons uitgebreide aanbod. Barendrecht valt onder de regio Rotterdam, wij verlenen veel cursussen in de regio Rotterdam. BHV nieswaag organiseert op ruim 20 locaties Nederland BHV en EHBO cursussen.

EHBO Barendrecht

Of ben jij op zoek naar een organisatie voor EHBO cursussen in Barendrecht?
BHV Nieswaag is dé specialist in het waarborgen van veiligheid voor bedrijven en instellingen in de regio Rotterdam. BHV Nieswaag is gevestigd in Barendrecht, maar wij verlenen ook veel EHBO en BHV cursussen in de buurt van Rotterdam.

Cursussen Barendrecht

BHV Nieswaag is dé specialist in het waarborgen van veiligheid voor bedrijven en instellingen in de regio Rotterdam. Bij BHV Nieswaag hebben wij een uitgebreid aanbod van examens en cursussen in Barendrecht en in de regio Rotterdam..

Ons aanbod:

Ook bieden wij de mogelijkheid om de theorie voor examens en certificaten via ons online E-learning programma te doen.

Alles voor de beste BHV cursussen

Ons klantenbestand bestaat uit verschillende sectoren en branches. Onze cursussen en diensten worden volledig afgestemd op de risico's en wensen van een sector, bedrijf of organisatie.

BHV is verplicht

Wist je wel dat het verplicht is voor bedrijven en organisaties om medewerkers te hebben die bhv cursussen hebben gevolgd, er moeten in geval van nood altijd BHV-ers in de buurt zijn. Maar hoeveel BHV-ers er aanwezig moeten zijn is afhankelijk van

  • Hoe groot is de onderneming?
  • En hoe groot is het risico van de werkzaamheden?

De deelnemer moet jaarlijks op BHV herhaling om de vaardigheden te oefenen en de geldigheid van het BHV-certificaat te behouden.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Onze partners
Oranje kruis Nederlandse reanimatie raad dnv-gl CCV