ZeD cursus locaties

Wil jij graag een ZeD cursus (Zorgweerbaarheid en De-escalatie) op een specifieke locatie volgen? Dat is mogelijk, wij verlenen cursussen in de regio Rotterdam. Deze cursussen kunnen met een grote groep mensen gevolgd worden, op een datum en locatie dat jullie het best uitkomt. Wij kunnen ook andere cursussen zoals BHV en EHBO cursussen verlenen op een gekozen locatie in de regio Rotterdam. Ben jij benieuwd naar ZeD cursus locaties? Bekijk hier onder de ZeD cursus locaties.

Wij verlenen ZeD cursussen op de volgende locaties:

ZeD cursus op locatie

Bij BHV Nieswaag hebben wij veel ervaring met verschillende soorten cursussen zoals BHV en EHBO cursussen. Maar ook hebben wij veel ervaring met Sociale veiligheid / omgaan met agressie. Omdat wij veel ervaring hebben en erg geschikt zijn om cursussen te verlenen binnen deze sector. Zijn wij ook begonnen met ZeD cursussen op locatie (zorgweerbaarheid en de-escalatie).

Voorkom gevaarlijke situaties door de-escalatie

'ZeD' staat voor Zorgweerbaarheid en De-escalatie. Wij geven de ZeD cursus op locatie om mensen voor te bereiden op situaties waar mensen agressieproblemen hebben. Werk jij wel eens met agressieve mensen? Na deze ZeD cursus weet jij hoe je met reageren en anticiperen op een agressief persoon. In een situatie met een agressief persoon kun je het best de situatie proberen te de-escaleren 

De reden om te focussen op zorgweerbaarheid en de-escalatie

Wij merken en ervaren dat de tweespalt in de maatschappij toeneemt, dat er onrust is onder jongeren. Er zijn tegenwoordig steeds vaker incidenten met wapens zoals messen. Daarom moeten onder andere docenten en andere mensen die met kinderen werken zich voorbereiden op dit soort situaties. Door adequaat te handelen en reageren op agressie van jongeren, kun jij potentieel een situatie als deze zien voorkomen en vermijden. Daarom hebben wij de ZeD cursus (Zorgweerbaarheid en De-escalatie) ontwikkelt. Hiermee willen wij mensen voorbereiden op gevaarlijke situaties.

Informatie over Zed cursussen

Wil jij graag meer weten over een ZeD cursus op locatie, de kenmerken van de ZeD cursussen en de motieven van BHV Nieswaag? Lees dan de volledige pagina: ZeD cursussen (Zorgweerbaarheid en De-escalatie)


Onze partners
Oranje kruis Nederlandse reanimatie raad dnv-gl CCV