Cursussen in Dordrecht

BHV & EHBO in Dordrecht

Ben jij op zoek naar Cursussen in Dordrecht voor BHV of EHBO?

BHV Nieswaag is dé specialist in het waarborgen van veiligheid voor bedrijven en instellingen in de regio Rotterdam. Daarom verlenen wij onder andere cursussen in Dordrecht. BHV Nieswaag is gevestigd in Barendrecht, maar wij verlenen ook veel EHBO en BHV cursussen in de buurt van Rotterdam. BHV nieswaag organiseert op ruim 20 locaties Nederland BHV en EHBO cursussen.

Cursussen in Dordrecht

BHV Nieswaag is dé specialist in het waarborgen van veiligheid voor bedrijven en instellingen in de regio Rotterdam. Bij BHV Nieswaag hebben wij een uitgebreid aanbod van cursussen en examens. Ben je op zoek naar een cursus in Dordrecht?

Ons aanbod:

Ook bieden wij de mogelijkheid om de theorie voor examens en certificaten via ons online E-learning programma te doen.

Alles voor de beste BHV cursussen

Ons klantenbestand bestaat uit verschillende sectoren en branches. Onze cursussen en diensten worden volledig afgestemd op de risico's en wensen van een sector, bedrijf of organisatie.

BHV is verplicht

Wist je wel dat het verplicht is voor bedrijven en organisaties om medewerkers te hebben die bhv cursussen hebben gevolgd, er moeten in geval van nood altijd BHV-ers in de buurt zijn. Maar hoeveel BHV-ers er aanwezig moeten zijn is afhankelijk van

  • Hoe groot is de onderneming?
  • En hoe groot is het risico van de werkzaamheden?

De deelnemer moet jaarlijks op BHV herhaling om de vaardigheden te oefenen en de geldigheid van het BHV-certificaat te behouden.

Heeft u een vraag over de BHV cursus Dordrecht, of een vraag over de EHBO cursus Dordrecht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze partners
Oranje kruis Nederlandse reanimatie raad dnv-gl CCV