Cursussen in Rotterdam

BHV Rotterdam

Wil jij een BHV cursus volgen in de regio Rotterdam? BHV Nieswaag is gevestigd in Barendrecht. Barendrecht valt onder de regio Rotterdam, daarom verlenen wij veel cursussen in Rotterdam. BHV nieswaag organiseert op ruim 20 locaties Nederland BHV en EHBO cursussen. Onder andere kunnen wij jouw uitstekend helpen met ons uitgebreide aanbod. 

EHBO Rotterdam

Wil jij liever een EHBO cursus in Rotterdam volgen? In de regio Rotterdam is BHV Nieswaag is dé specialist in het waarborgen van EHBO cursussen en meer. BHV Nieswaag is gevestigd in Barendrecht, maar wij verlenen ook veel EHBO en BHV cursussen in Rotterdam.

Cursussen Rotterdam

BHV Nieswaag is dé specialist in EHBO & BHV Cursussen in Rotterdam voor bedrijven en instellingen in de regio Rotterdam. Bekijk hier de curssen die wij aanbieden in de regio Rotterdam!

Ons aanbod:

Ook bieden wij de mogelijkheid om de theorie voor examens en certificaten via ons online E-learning programma te doen.

De beste cursussen

Wij kunnen onze curssen optimaliseren voor verschillende soorten klanten en verschillende branches. Wij hebben een groot klantenbestand waardoor wij makkelijk onderscheid kunnen maken tussen de branches en de risico's binnen de sector.

BHV is verplicht

Wist je wel dat het verplicht is voor bedrijven en organisaties om medewerkers te hebben die bhv cursussen hebben gevolgd, er moeten in geval van nood altijd BHV-ers in de buurt zijn. Maar hoeveel BHV-ers er aanwezig moeten zijn is afhankelijk van

  • Hoe groot is de onderneming?
  • En hoe groot is het risico van de werkzaamheden?

De deelnemer moet jaarlijks op BHV herhaling om de vaardigheden te oefenen en de geldigheid van het BHV-certificaat te behouden.

Heeft u nog vragenover cursussen in Rotterdam? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze partners
Oranje kruis Nederlandse reanimatie raad dnv-gl CCV