Cursussen in Gorinchem

EHBO in Gorinchem?

BHV Nieswaag is gevestigd in Barendrecht, daarom verlenen wij onder andere ook veel EHBO en BHV cursussen in de buurt van Rotterdam. BHV nieswaag organiseert op ruim 20 locaties Nederland BHV en EHBO cursussen. BHV Nieswaag is dé specialist in het waarborgen van veiligheid voor bedrijven en instellingen in de regio Rotterdam. Daarom verlenen wij ook in cursussen in Gorinchem, wij bieden veel verschillende soorten cursussen.

Cursussen in Gorinchem

Bij BHV Nieswaag hebben wij een uitgebreid aanbod van cursussen en examens. Ben je op zoek naar een cursus in Gorinchem? Bekijk hier het aanbod van onze cursussen!

Ons aanbod van cursussen:

Wij bieden de mogelijk om de theorie van deze cursussen te volgen via ons online e-learning programma, inclusief certificering.

Alles voor de beste BHV cursussen

Onze cursussen en diensten worden volledig afgestemd op de risico’s en wensen van een sector, bedrijf of organisatie. In elke sector zijn de risico’s op een ongeval of gevaarlijke situatie anders, hier op worden de cursussen volledig afgestemd.

BHV is verplicht

Het is voor alle bedrijven en organisaties verplicht om in gevallen van nood een BHV-er in dienst te hebben. De hoeveelheid BHV-ers die aanwezig moeten zijn is afhankelijk van de volgende factoren:

  • Hoe groot is de onderneming?
  • En hoe groot is het risico van de werkzaamheden?

Een deelnemer moet jaarlijks op BHV herhaling om de vaardigheden te herhalen en oefenen. Hierdoor kan de geldigheid van het BHV-certificaat behouden worden.

Heeft u nog vragen over cursussen in Gorinchem of in de regio Rotterdam? Bent u opzoek naar BHV in Gorinchem? Of bent u opzoek naar EHBO in Gorinchem? Neem dan contact met ons op!

Wilt u liever op een andere locatie een cursus afnemen? bekijk dan onze locatie overicht, om te kijken op welke locaties wij curssusen verlenen.

Onze partners
Oranje kruis Nederlandse reanimatie raad dnv-gl CCV