Cursussen in Hoogvliet

BHV & EHBO in Hoogvliet

BHV Nieswaag verleent cursussen in Hoogvliet. Wij bieden cursussen aan in Hoogvliet omdat BHV Nieswaag gevestigd is in de regio Rotterdam, BHV Nieswaag is gevestigd in Barendrecht. Door de locatie van BHV Nieswaag is het voor ons makkelijk om in de regio Rotterdam cursussen te verlenen. Wij verlenen deze cursussen omdat het belangrijk is om goed voorbereid te zijn in geval van nood. BHV nieswaag organiseert op ruim 20 locaties Nederland BHV en EHBO cursussen.

Cursussen in Hoogvliet

Ben jij opzoek naar een BHV cursus in Hoogvliet of een EHBO in cursus Hoogvliet? Bij BHV Nieswaag verlenen wij veel verschillende soorten cursussen. Ben jij opzoek naar de geschikte cursus voor jou in Hoogvliet?

BHV Nieswaag verleent de volgende cursussen in Hoogvliet:

Je kan de theorie van onze examens maken via ons e-learning programma!

Alles voor de beste BHV cursussen

Bij BHV Nieswaag hebben wij veel ervaring met verschillende soorten bedrijven in verschillende branches. Daarom worden onze cursussen en diensten hier volledig op afgestemd. Op deze manier kunnen wij de gewenste resultaten boeken tijdens onze cursussen.

BHV is verplicht

Wist je wel dat het verplicht is voor bedrijven en organisaties om medewerkers te hebben die bhv cursussen hebben gevolgd, er moeten in geval van nood altijd BHV-ers in de buurt zijn. De hoeveelheid BHV-ers die aanwezig moeten zijn is afhankelijk van de volgende factoren:

  • Hoe groot is de onderneming?
  • En hoe groot is het risico van de werkzaamheden?

De deelnemer moet jaarlijks op BHV herhaling om de vaardigheden te oefenen en de geldigheid van het BHV-certificaat te behouden.

Heeft u nog vragen over cursussen in Hoogvliet of in de regio Rotterdam? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

 

Onze partners
Oranje kruis Nederlandse reanimatie raad dnv-gl CCV