Cursussen in Ridderkerk

BHV & EHBO cursussen in Ridderkerk

Ben jij opzoek naar cursussen in Ridderkerk? Wij bieden veel verschillende cursussen in Ridderkerk en in de regio Rotterdam.

BHV Nieswaag is gevestigd in de regio Rotterdam, daarom kunnen wij u uistekend helpen met het verlenen van cursussen in Ridderkerk. Door ons uitgebreide aanbod kunnen wij u helpen met het vinden van de juiste cursus. BHV nieswaag organiseert op ruim 20 locaties in de regio Rotterdam cursussen. Wil jij graag een BHV cursus in Ridderkerk volgen? Neem nu contact op!

EHBO in Ridderkerk

Wil jij graag een EHBO cursus in Ridderkerk volgen? Bij BHV Nieswaag verlenen wij niet alleen cursussen maar wij maken ook bedrijfsnood-ontruimingsplannen en ontruimingstekeningen, wij kunnen ook VCA beheersystemen opzetten. Ons klantenbestand bestaat uit verschillende sectoren en branches. Onze cursussen en diensten worden volledig afgestemd op de risico's en wensen van een sector, bedrijf of organisatie. Kies links uit de gele vlakken het onderwerp van uw keuze.

BHV Nieswaag is een specialist in het verlenen van landelijke incompany cursussen, workshops en ontruimingen. Door het brede aanbod zijn wij specialist in het waarborgen van veiligheid voor bedrijven en instellingen in de regio Rotterdam.

Cursussen in Ridderkerk

Bij BHV Nieswaag hebben wij een uitgebreid aanbod van examens en cursussen in Barendrecht en in de regio Rotterdam. Daarom zijn wij specialist in het waarborgen van veiligheid voor bedrijven in onder andere Ridderkerk.

Ons aanbod:

Wij bieden de mogelijkheid om de theorie voor examens en certificaten via ons online E-learning programma te doen. Vervolgens kunnen wij de praktijk cursussen op locatie doen.

Alles voor de beste BHV cursussen

Ons klantenbestand bestaat uit verschillende sectoren en branches. Onze cursussen en diensten worden volledig afgestemd op de risico's en wensen van een sector, bedrijf of organisatie. Op deze manier kunnen wij onderscheid maken in bijvoorbeeld een kantoorpand en de horeca.

BHV is verplicht

Het is verplicht voor bedrijven en organisaties om medewerkers te hebben die bhv cursussen hebben gevolgd.  Er moet in geval van nood altijd een BHV-er in de buurt zijn. Maar hoeveel BHV-ers er aanwezig moeten zijn is afhankelijk van hoe groot de onderneming is en goe groot het risico van de werkzaamheden is.

Een BHV-er moet jaarlijks op BHV herhaling om de vaardigheden te oefenen en de geldigheid van het BHV-certificaat te behouden. Wij bieden verschilllende soorten cursussen in Papendrecht.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze partners
Oranje kruis Nederlandse reanimatie raad dnv-gl CCV