Cursussen in Papendrecht

BHV in Papendrecht

Ben jij benieuwd naar onze cursussen in Papendrecht en in de regio van Papendrecht? Wij bieden onder andere een BHV cursus in Papendrecht en een EHBO cursus in Papendrecht.

Dan kunnen wij jou helpen! BHV Nieswaag is namelijk gevestigd in de regio Rotterdam, daarom verlenen wij ook cursussen in Papendrecht. Zoekt u naar andere cursussen? Door ons uitgebreide aanbod kunnen wij u helpen met het vinden van de juiste cursus. BHV nieswaag organiseert op ruim 20 locaties Nederland BHV en EHBO cursussen.

EHBO in Papendrecht

Wil jij graag een EHBO Cursussen in Papendrecht? Dat kan ook! Wij bieden EHBO cursussen in Papendrecht.
BHV Nieswaag is een specialist in het verlenen van landelijke incompany cursussen, workshops en ontruimingen. Door het brede aanbod zijn wij specialist in het waarborgen van veiligheid voor bedrijven en instellingen in de regio Rotterdam. BHV Nieswaag is gevestigd in Barendrecht, maar wij verlenen ook veel cursussen in de regio Rotterdam. Ook e-learning zorgt voor veel mogelijkheden rondom de cursussen.

Cursussen Papendrecht

Bij BHV Nieswaag hebben wij een uitgebreid aanbod van examens en cursussen in Barendrecht en in de regio Rotterdam. Daarom zijn wij specialist in het waarborgen van veiligheid voor bedrijven in de regio Rotterdam.

Ons aanbod:

Wij bieden de mogelijkheid om de theorie voor examens en certificaten via ons online E-learning programma te doen. Vervolgens kunnen wij de praktijk cursussen op locatie doen.

Alles voor de beste BHV cursussen

Ons klantenbestand bestaat uit verschillende sectoren en branches. Onze cursussen en diensten worden volledig afgestemd op de risico's en wensen van een sector, bedrijf of organisatie. Op deze manier kunnen wij onderscheid maken in bijvoorbeeld een kantoorpand en de horeca.

BHV is verplicht

Het is verplicht voor bedrijven en organisaties om medewerkers te hebben die bhv cursussen hebben gevolgd.  Er moet in geval van nood altijd een BHV-er in de buurt zijn. Maar hoeveel BHV-ers er aanwezig moeten zijn is afhankelijk van hoe groot de onderneming is en goe groot het risico van de werkzaamheden is.

Een BHV-er moet jaarlijks op BHV herhaling om de vaardigheden te oefenen en de geldigheid van het BHV-certificaat te behouden. Wij bieden verschilllende soorten cursussen in Papendrecht.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

 

Onze partners
Oranje kruis Nederlandse reanimatie raad dnv-gl CCV