Cursussen in Zwijndrecht

BHV & EHBO in Zwijndrecht

BHV Nieswaag is dé specialist in het waarborgen van veiligheid voor bedrijven en instellingen in de regio Rotterdam. Daarom verlenen wij onder andere cursussen in Zwijndrecht. BHV Nieswaag is gevestigd in Barendrecht, maar wij verlenen ook veel EHBO en BHV cursussen in de buurt van Rotterdam. BHV nieswaag organiseert op ruim 20 locaties Nederland BHV en EHBO cursussen.

Cursussen in Zwijndrecht

BHV Nieswaag is dé specialist in het waarborgen van veiligheid voor bedrijven en instellingen in de regio Rotterdam. Bij BHV Nieswaag hebben wij een uitgebreid aanbod van cursussen en examens. Ben je op zoek naar een cursus in Zwijndrecht?

Ons aanbod:

Ook bieden wij de mogelijkheid om de theorie voor examens en certificaten via ons online E-learning programma te doen.

Alles voor de beste BHV cursussen

Ons klantenbestand bestaat uit verschillende sectoren en branches. Onze cursussen en diensten worden volledig afgestemd op de risico's en wensen van een sector, bedrijf of organisatie. Op die manier kunnen wij de gewenste cursussen in Zwijndrecht bieden, volledig op maat afgestemd voor alle klanten.

BHV is verplicht

Wist je wel dat het verplicht is voor bedrijven en organisaties om medewerkers te hebben die bhv cursussen hebben gevolgd, er moeten in geval van nood altijd BHV-ers in de buurt zijn. De hoeveelheid BHV-ers die aanwezig moeten zijn is afhankelijk van de volgende factoren:

  • Hoe groot is de onderneming?
  • En hoe groot is het risico van de werkzaamheden?

De deelnemer moet jaarlijks op BHV herhaling om de vaardigheden te oefenen en de geldigheid van het BHV-certificaat te behouden.

Heeft u nog vragen over cursussen in Zwijndrecht of in de regio Rotterdam? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Onze partners
Oranje kruis Nederlandse reanimatie raad dnv-gl CCV