Overige Diensten

Onze overige diensten variëren van advies tot het maken van ontruimingsplattegronden. Voorbeelden hiervan zijn Risico-inventarisatie, Bedrijfsnood- en ontruimingsplannen, ontruimingsoefeningen, en VCA beheersystemen. BHV Nieswaag maakt gebruik van ervaren MVK's HVK's en IVK's en helpt u meer inzicht te krijgen in de gevaren binnen uw organisatie. Wij bieden solide advies en begeleiding op maat. Mocht u op onze website toch niet direct vinden wat u zoekt, laat het ons dan weten. Wij bieden u graag een op maat gemaakte oplossing waar u bij gebaat bent.

Risico-inventarisatie

Voor een belangrijk deel bestaat de RI&E uit een checklist die de risico’s binnen een bedrijf, organisatie of branche in kaart brengt. Daarnaast is er een plan van aanpak om de noodzakelijke maatregelen uit te voeren. Volledige omschrijving van de risico inventarisatie

Ontruimingsplattegronden

Zelf een ontruimingsplattegrond maken kan een uitdagende en tijdrovende klus zijn. Bij het maken van ontruimingsplattegronden voor uw bedrijf, zorgen wij niet alleen voor een goede attentiewaarde, zodat voorbijgangers geprikkeld worden om deze te bekijken, maar zorgen we er ook voor dat de ontruimingsplattegronden voldoen aan de wettelijke NEN-normen.

Bedrijfsnood- en ontruimingsplannen

BHV Nieswaag gebruikt voor het schrijven van een ontruimingsplan de door het Nederlands Normalisatie-instituut (NEN) opgestelde richtlijnen. De Nederlandse Technische Afspraken (NTA 8112) maakt onderscheid in verschillende soorten gebouwen. Voor al deze gebouwen hebben wij expertise in huis. Meer over het opstellen van een bedrijfsnoodplan en ontruimingsplan

Ontruimingsoefeningen

Omdat het van groot belang is dat de ontruiming van een gebouw regelmatig geoefend wordt organiseert BHV Nieswaag ontruimingsoefeningen. Als u een ontruimingsplan heeft dan moet dit regelmatig gebeuren.

Wij verlenenen op de volgende locaties cursussen:

Klik voor meer informatie op een van de bovenstaande links.

Onze partners
Oranje kruis Nederlandse reanimatie raad dnv-gl CCV